Utbildning

Är du ledare och/eller del av en HR-organisation och vill stärka er forskningsbaserade kunskap eller främja ett evidensbaserat arbetssätt?

Astrid Svedérus

Vi kan hjälpa till med bland annat:

  • Skräddarsydda föreläsningar, workshops och kurser. Anpassade för din organisation.
  • Öppna webbinarier, utbildningar och workshops. Skriv upp dig på nyhetsbrevet för att få information om vad som är på gång.

Kontakta oss nedan för mer information och offert.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Utbildning och nätverk inom evidensbaserad rekrytering

Tema HR erbjuder en rad olika kompetenshöjande aktiviteter inom rekrytering, med fokus på forskning och ett evidensbaserat förhållningssätt. Vill du ta er rekryteringsprocess till nästa nivå? Läs mer om våra erbjudanden inom rekrytering via länkarna nedan.

”Tack Astrid för ett engagerande och insiktsfullt föredrag på vår kundträff. På ett pedagogiskt sätt förmedlade du de senaste vetenskapliga rönen när det gäller att förbättra rekryteringsprocessen. Våra kunder var väldigt nöjda med din insats och vi blev nog alla inspirerade att fortsätta jobba framåt och ytterligare främja evidensbaserade metoder. Det har varit både givande och roligt att samarbeta med dig, så det gör vi gärna igen!”

– Anki Holmberg, kursledare och utvecklare, Jobmatch Sweden AB

”I mitt uppdrag som VD för Grooo valde jag att ta in Tema HR för vår interna kompetensutveckling. Astrid mötte våra högt ställda förväntningar i samtliga delar. Hennes förmåga att göra komplex forskning lättillgänglig för deltagarna förtjänar att lyftas särskilt. Diskussionerna var relevanta och intressanta. Gruppens engagemang och aktivitetsnivå var därför genomgående god. Utbildningsmaterialet höll högsta klass. Rekommenderas varmt!”

– Mattias Sjöstrand, VD, Grooo AB